Sülün Anaokulu

Telefon : 0 272 224 10 09
WEB https://sulunanaokulu.meb.k12.tr
Adres : SÜLÜN BELDESİ HİSAR MAH. AFYON CAD. SÜLÜN 12 DERSLİKLİ OKUL BLOK NO 67/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : 09:00-14:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Hat minübüsleri çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kasaba Şuhut yolu üzerindedir. Tarihi Bizans dönemine dayanmaktadır. Kasabanın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Sebze meyve de yetiştirilir. Kasabada ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulu vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km
Kontenjan Bilgileri :